Auto lease

 

Na een hypotheek is een auto de grootste maandelijkse uitgaven post in een gezin. Voor een hypotheek schakel je een Hypotheek Adviseur in. Maar niemand doet dat als hij een auto aanschaft. Nee, men neemt een veel te dure financiering of autolease die de autoverkoper aanbeveelt. Waarom ga je niet eerst naar iemand die jouw financiële situatie al kent? Dat is toch raar?
Dus raadpleeg voor de aanschaf van jouw nieuwe auto ook eerst jouw Financieel adviseur!

 

Waarom naar een Financieel Adviseur?

Verkoopt die dan auto’s?
Nee, we verkopen geen auto’s. Daar blijven we verre van. Maar: wat we wel heel goed kunnen is de financiering regelen, of de auto lease, want autolease is ook een financieel product. De verdere zaken mbt de levering auto, voorwaarden en onderhoud worden verzorgd door de leasemaatschappij van de auto.

 

Wat kunnen we voor u betekenen?

Als je de auto wil financieren: Laat dat niet door de autoverkoper doen, want die heeft maar een enkele financiering mogelijkheid. Wij kunnen alle kredietaanbieders vergelijken, en komen dan vaak tot een beter op jouw situatie afgestemd aanbod. Daarnaast kijken we ook naar jouw gehele financiële situatie, dus stemmen de financiering van de auto hierop af.
Of als alternatief: AUTO Leasen! We bieden ook een mogelijkheid van auto leasen. Vaak voor een beter tarief als bij de merkdealer. Ook maatwerk is mogelijk op basis van financial lease.

 

Auto lease.

We werken samen met AUTOleaseman, een bekende partij in de autolease wereld. Ze voldoen aan het keurmerk private lease.
Deze geeft via ons de mogelijkheid voor het leasen van:
– een geselecteerd aanbod van de leasemaatschappij wat op korte termijn beschikbaar voor is,
Maatwerk. (als je zelf aangeeft welk merk/type u wil leasen.) Deze vorm wordt meestal op basis van financial lease gerealiseerd.

 

Mogelijkheden zijn:

Private lease. Speciaal voor particulieren. Je kiest uit het aanbod wat de leasemaatschappij in zijn portfolio heeft. Alle kosten (aankoop, belasting, verzekering, banden, onderhoud) zitten in het maandbedrag, je rijdt een nieuwe auto voor een afgesproken vast maandbedrag. Alleen de brandstofkosten komen hier nog bij. De tarieven zijn meestal scherper dan de tarieven die een merkgarage aanbiedt.
Operationele (zakelijke) lease. Speciaal voor bedrijven en ZZP’ers. Verschillende mogelijkheid, bv de auto wel of juist niet op uw balans te vermelden.
Financial lease. Speciaal voor het maatwerk als je zelf een specifiek merk/type wil kiezen. Alleen de investering (aankoopbedrag – restwaarde) van de auto wordt hierin ondergebracht.

 

Lease is maatwerk.

Leasen van een auto is echt maatwerk. Als je belangstelling heeft vernemen we dat graag en begeleiden we u door dit proces.